DALTON

Inspired by the sea

PELSCH vertegenwoordigt, exclusief voor de Nederlandse markt het internationale wetenschappelijk onderbouwde merk Dalton Marine Cosmetics.

Het overweldigende succes van Dalton Marine Cosmetics is te danken aan het Celumer maritiem extract, wat in veel productlijnen toegepast wordt. Het extract, een combinatie van sporenelementen en minerale zouten, gewonnen uit puur zeewater is herkenbaar voor het lichaam. De mineralen worden in een speciale procedure samengebracht met zes maritieme actieve ingrediënten tot een hoogwaardige werkstof compositie. Doordat het lichaam de mineralen als ‘eigen’ herkent, kan het diep in de huid dringen. Zo wordt op natuurlijke wijze de huid voorzien van vitale stoffen. Het beschermt de huid en heeft een wetenschappelijk aangetoonde huidverjongende werking. De kennis van dit fundamentele principe is de basis van de productfilosofie van DALTON Marine Cosmetics – inspired by the sea.

PELSCH levert uitsluitend aan specialisten in de beauty en wellness branche.

Productlijnen

Dalton Marine Cosmetics heeft verschillende productlijnen, afgestemd op elke huidbehoefte: age preventie, anti aging, cosmeceuticals, intelligente zonbescherming, lichaamsverzorging en natuurlijk ook een herenlijn. Uiteraard ontbreken de universele producten zoals reiniging en peelings en fantastische instituut maskers niet binnen het indrukwekkende programma.

Dankzij het Dalton Celumer maritiem extract, zijn de diverse productlijnen van Dalton Marine Cosmetics in combinatie met elkaar inzetbaar. Hiermee garandeer je altijd een behandeling op maat!