PELSCH

Uit liefde voor de huid

Wij zijn groothandel en specialist op het gebied van huidverbetering en bieden een breed scala aan huidverbeterings-producten. Daarnaast geven we trainingen, workshops, uitgebreid product- en behandeladvies aan huidtherapeuten, huidspecialisten, (medisch) schoonheidsspecialisten en beauty en wellness centra. Dit doen we uit liefde voor de huid!

Het team

Het team van PELSCH bestaat uit een compleet netwerk van specialisten, met als doel het verbeteren van de huid. Oprichtster Linda Pelser, draagt haar kennis van de huid en de producten met veel passie over zowel op het gebied van anti-aging als huidproblemen.

Door middel van de juiste behandeling en de daarvoor bestemde specialistische producten kun je de huid uit een ‘stress’ situatie halen en daarmee het huidprobleem aanzienlijk verminderen of zelfs verhelpen. Een mooier huidbeeld is gegarandeerd! Aldus Linda.

Daarnaast bestaat PELSCH uit gediplomeerde schoonheidsspecialistes, medische schoonheidsspecialiste, trainers en wordt zij ondersteund door marketing en sales professionals.

linda