Dalton marine aqua facial MF900+

AL NA 1 BEHANDELING EEN MOOIERE HUID?

 

Aqua facial treatmentSterren zweren al lang bij een aqua  facial  behandeling.  Waarom?  Deze niet-invasieve behandeling is een reiniging, peeling en verzorging boost in één en voor ieder huidtype geschikt.

Naast klassieke instituut behandelingen zoals microdermabrasie en microneedling is de aqua facial inmiddels een onmisbaar onderdeel van cosmetische cosmetica geworden, en niet zonder reden! Het is de innovatie op de cosmeticamarkt en overschaduwt zeker eerdere methoden. Waarom? Heel eenvoudig, het combineert verschillende stappen in één unieke behandeling. De niet-invasieve behandeling is een zachte reiniging, intensieve peeling en een verzorgende boost in één en is geschikt voor de meest uiteenlopende huidtypes.

Get your Glow!

Wat maakt deze behandeling zo bijzonder: marine aqua facial kan worden gebruikt voor alle huidproblemen en huidtypes en geeft fantastische  resultaten. Puistjes, mee-eters en verstopte poriën tegengaan? Geen probleem! Met speciale handstukken en opzetstukken in combinatie met een variabel vacuüm kan de huid zacht en vooral pijnloos worden behandeld. Zo worden talgafzettingen behoedzaam van de huid verwijderd of “afgezogen”. Ook rimpels behoren na deze behandeling tot het verleden. Direct na de behandeling is de huid zichtbaar opgevuld, egaler en merkbaar strakker. Een vermoeide huid krijgt meer glans en de aqua facial is zelfs bij pigmentvlekken en roodheid een echt wonderwapen.

MARINE AQUA FACIAL – DE OPLOSSING VOOR VERSCHILLENDE HUIDTYPES EN BEHOEFTEN

Voor welk huidtype?

Met de DALTON marine aqua facial behandeling haal je het optimale uit je huid,  ongeacht je huidtype:

•   droge huid

•   vermoeide, doffe huid

•   rijpe huid

•   vette huid

•   onreine huid

•   gevoelige en naar couperose/rosacea neigende huid

Gegarandeerd zichtbaar resultaat!

•   vermindert onreinheden en pukkels

•   vermindert zonschade & hyperpigmentatie

•   geeft de huid meer elasticiteit en spankracht

•   maakt de huid egaler en gladder

•   maakt rimpels minder diep

 DALTON Marine Aqua Facial MF900+ – de “must-have” in elk cosmetica instituut

Het DALTON marine aqua facial apparaat is gebaseerd op een beproefd concept. Want wat is er natuurlijker dan een aqua facial behandeling te combineren met effectieve en goed door de huid te verdragen mariene actieve werkstoffen. De mix van AHA- en BHA-fruitzuren, die zowel een sterk effect hebben op het huidoppervlak, maar ook diep in de huid kunnen dringen. De voedende werkstoffen die met twee verschillende handstukken worden aangebracht, maken de DALTON marine facial ofwel de DALTON MF900+ zo bijzonder en effectief. Met name het unieke “roterende” handstuk injecteert niet alleen de actieve ingrediëntoplossingen in de huid, maar stimuleert ook het huidoppervlak met een intensieve massage voor optimale resultaten.

REINIGEN – PEELEN – HYDRATEREN

 

IN SLECHTS 3 STAPPEN EEN SCHONERE HUID

 

De DALTON marine aqua facial behandeling omvat 3 verschillende werkstof lotions, die stap voor stap door middel van twee verschillende opzet stukken diep in de huid gewerkt worden.

Stap 1: Milde Alpha-hydroxyzuren (AHA) verwijderen dode huidcellen, hydrateren en zorgen voor een natuurlijke glans. Voortijdige huidveroudering en hyperpigmentatie wordt hiermee voorkomen.

Stap 2: Ontstekingsremmende Beta-hydroxyzuren (BHA) werken kalmerend, verstevigen de huidstructuur, reinigen de poriën diep en verminderen onzuiverheden. Ze zijn zacht voor de huid.

Stap 3: Tot slot een voedende verzorgingscocktail met vitamine B3, aminozuren en Japanse groene thee zaadolie. De huid wordt als het ware glad gestreken, intensief van werkstoffen en vocht voorzien met als resultaat een mooier huidbeeld. Ook een onzuivere huid heeft veel baat bij deze behandeling. Plantenextracten als rozen- en lavendelbloesem hebben een kalmerende en ontstekingsremmende werking.

Zo veelzijdig! De marine aqua facial kan niet alleen op het gezicht worden gebruikt, maar kan ook worden gebruikt als behandeling van onzuiverheden op de rug, rimpels (zijslapers) in het decolleté of ouderdomsvlekken op de handrug.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor welk huidtype is de marine aqua facial behandeling geschikt?

Van droge, vette, rijpe en gevoelige tot onzuivere huid – met de marine aqua facial haal je het maximale uit elke huid. Ook bij pigmentvlekken of roodheid kan deze behandeling de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren.

Wat kost een behandeling en hoeveel tijd moet je plannen?

Behandelingsprijzen beginnen vanaf ca € 120,- veel instituten bieden ook speciale introductie- of pakketbehandelingen aan. De gezichtsbehandeling duurt gemiddeld tussen de 45 en 60 minuten

Hoelang houdt het resultaat aan?

Dit is verschillend en afhankelijk van het huidtype. Om het effect zo lang mogelijk aan te houden, is het advies om de huid dagelijks te verzorgen met de juiste thuisverzorging. We adviseren om de eerste dagen na een behandeling geen peeling te gebruiken, maar de huid vooral intensief te hydrateren en rijkelijk te voorzien van antioxidanten.
Uw huidtherapeut of schoonheidsspecialist zal u hierin adviseren.

Niet vergeten: Na een behandelingen met fruitzuur is het belangrijk om de huid te beschermen tegen UV-straling. DALTON SUN CARE met SPF 50+  is hiervoor het ideale product.

Direct na de behandeling kan de huid wat rood en trekkerig zijn. Dit is niet iets om je zorgen over te maken, na korte tijd zal dit verdwijnen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van uw individuele wensen en huidbehoeften, kunt u de marine aqua facial gezichtsbehandeling boeken als een SOS-behandeling voor een speciale gelegenheid, of als een kuurbehandeling om blijvende huidverbeteringen te bereiken. In de regel adviseren wij 3-5 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. Daarna is een maandelijkse cosmetische behandeling aan te raden om de gewenste huidconditie te behouden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van uw individuele wensen en huidbehoeften, kunt u de marine hydra facial gezichtsbehandeling boeken als een SOS-behandeling voor een speciale gelegenheid, of als een kuurbehandeling om blijvende huidverbeteringen te bereiken. In de regel adviseren wij 3-5 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. Daarna is een maandelijkse cosmetische behandeling aan te raden om de gewenste huidconditie te behouden.

Waar komt de beautytrend aqua facial vandaan?

De aqua facial methode vindt zijn oorsprong in de VS, om precies te zijn in Los Angeles. Sinds eind jaren 90 is dit een zeer populaire anti-aging behandeling bij de Hollywood sterren. Vanwege het fantastische effect zonder chirurgische ingrepen. Pas 10 jaar later slaat de trend over naar Europa. Tegenwoordig is deze behandeling op het vlak van cosmetische apparatuur niet meer weg te denken. Het klassieke aqua facial apparaat komt oorspronkelijk uit de geneeskunde en wordt met succes gebruikt door dermatologen en specialisten voor de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, zonneschade en rimpels.

Wat maakt cosmetische apparaten speciaal?

In verlengstuk van de klassieke gezichtsbehandeling, combineert deze cosmetische apparatuur intensieve verzorging met technische knowhow uit de geneeskunde, en kan de actieve werkstoffen dieper in de huidlagen insluizen. Dankzij deze innovatieve behandelingen met cosmetische apparatuur, kunnen we een stapje verder gaan dan waar de klassieke cosmetische behandeling zijn grens bereikt. Het resultaat is een snelle, niet-pijnlijke en langdurige huidverbetering zonder chirurgische ingreep.

Wat maakt de  DALTON MF900+ zo uniek!

    2 verschillende opzetstukken – 1 unieke behandelervaring

Het unieke massagehandstuk met draaiend siliconen opzetstuk combineert een chemische en mechanische peeling. Door de combinatie van instelbaar vacuüm en massage wordt de huid niet alleen diep gereinigd, maar tegelijkertijd ook gestimuleerd. Op deze manier kan de opname van actieve werkstoffen enorm worden verhoogd en dringen de hoogwaardige werkstoffen tot diep in de huid door. Om ervoor te zorgen dat alle delen van het gezicht optimaal kunnen worden behandeld, heeft het handstuk 2 verschillende maten siliconen opzetstukjes, groot en klein.

Overtuigende resultaten

PIGEMENTVLEKKEN – 4 BEHANDELINGEN

VOORHOOFD RIMPELS – 4 BEHANDELINGEN

ONREINDE ACNE HUID – 1 BEHANDELING

Buiten het gezicht kan de behandeling ook worden toegepast bij onreinheden op de rug, slaapplooien in het decolleté  en ouderdomsvlekken op de bovenkant van de handen.

MF900+ het apparaat voor een unieke schoonheidsbehandeling

De DALTON MF900+ voordelen

• Geschikt voor ieder beautyinstituut

• Unieke behandelmogelijkheid met roterend handstuk

• Bewezen techniek populair bij klanten

• Korte behandeltijden met groot effect

• Eenvoudig in gebruik & zelfreinigende functie

• Te combineren met alle DALTON verzorgingsproducten

• Handzaam en degelijk apparaat

• Nederlandstalige marketing ondersteuning